• Aardbeienvlaai (of crout) (seizoen) 21€
• Appelcrumble 21€
• Baiser (bosvruchten/meringue) 21€
• Bananenvlaai (of crout) 21€
• Bavarois aardbei/framboos 28€
• Bosvruchtencrumble 21€
• Chocomoussetaart 28€
• Flan 15,5€
• Flan bressillienne 21€
• Frangipanetaart 24€
• Kriekencrush (kriekenvlaai met room en amandelen bedekt) 21€
• Kriekenvlaai (of crout) 15,5€ – room onder 18€
• Lat (abrikoos, kriek, pruim) 15,5€
• New Yorker cheesecake met aarbeien (seizoen) of bosbessen 10-12p: 32€
• Nougatinevlaai 21€
• Plaatcake (verschillende smaken) vanaf 2€pp
• Botercake of appelcake (houten bakje) 15,5€
• Plattekaastaart 21€
• Smurfenvlaai 21€
• Tiramisutaart 28€
• Versfruitvlaai (of crout) 21€